Naar inhoud
Nieuws • 28.03.18

Lokale ondernemers doen mee

Cormet start deze zomer op TU Delft

Nieuws • 28.03.18
Duurzaam, lokaal, gezond, innovatief, ondernemend en met veel variatie. Dat zijn de uitgangspunten van de TU Delft en Cormet Enjoy the Good Life, dat vanaf 1 juli 2018 de exploitatie van alle horecafaciliteiten, inclusief banqueting, op de TU Delft zal gaan verzorgen.

In totaal zal Cormet invulling geven aan zo’n 20 horecaconcepten zoals koffiecorners, restaurants, food markets en een grand café. De focus ligt hierbij op lokale en gezonde voeding met veel variatie, zo melden beide partijen.

Lokale ondenemers
Cormet gaat hierin de samenwerking aan met lokale ondernemers om het aanbod op de TU Delft af te stemmen op de wensen van de doelgroep. Ook zal er veel aandacht zijn voor duurzaamheid op het gebied van inkoop, hergebruik en het terugdringen van verspilling.

Campus
‘Wij zijn trots dat de TU Delft heeft gekozen voor Cormet om invulling te geven aan de catering en banqueting op de campus’, aldus Dennis Verdriet, operationeel directeur van Cormet Enjoy the Good Life.

Dennis Cruyen (l) van TU Delft en Dennis Verdriet van Cormet: 'De wensen en ideeën van de specifieke gasten per locatie staan centraal.'

Nieuwe concepten
‘Connected zijn met de doelgroep is precies waar wij voor staan met de flexibele invulling van nieuwe concepten per locatie’, aldus Verdriet. De wensen en ideeën van de ‘specifieke gasten per locatie’ staan centraal, voegt hij toe.

‘De ruim 70 medewerkers die onderdeel worden van het team van Cormet gaan hierin een belangrijke rol spelen, net als de betrokken lokale ondernemers uit Delft en omgeving.’

Co-creatie
TU Delft en Cormet kiezen voor een intensieve samenwerking en maken gebruik van bestaande methoden en nieuwe innovaties op het gebied van duurzaamheid die in co-creatie met het onderwijs en de Green Office ontwikkeld worden.

Studenten kozen
De keuze voor Cormet is gemaakt door een afvaardiging van medewerkers en studenten, meldt Dennis Cruyen, Procesmanager Catering, Evenementen en Horeca TU Delft. ‘Cormet voldoet het beste aan alle gestelde voorwaarden om de horeca op de TU Delft goed in te vullen.’

Ze gaan samenwerken met lokale ondernemers en brengen zo meer diversiteit in assortiment en prijs, aldus Cruyen. ‘We zien uit naar een prettige samenwerking met het Cormet team.’

Ervaring met ondernemers
Cormet heeft ervaring met het inschakelen van lokale ondernemers op een grote onderwijslocatie. Op de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam werkt de cateraar ook op deze manier. Zie ook de reportage 'Expert inrichting onderwijsrestaurants' en het interview 'Die 88.000 gasten bepalen wat wij aanbieden' elders op Allesovercatering.nl.


Terug naar overzicht

Cookie-instellingen

Alles Over Catering maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren