Naar inhoud
Nieuws • 16.01.19

Wie neemt deze trofee mee naar huis?

Vrije toegang Gouden Bestek

Nieuws • 16.01.19
Op donderdag 24 januari wordt vanaf 16.45 uur voor de tweede keer het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering uitgereikt. Dit gebeurt op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Utrecht.

De genomineerden zijn afkomstig uit kringen van onderwijs, provinciale overheid, bankwereld (zorg) en het bedrijfsleven.

De ceremonie vindt vanaf 16.45 uur plaats op het Noviteitenplein in hal 12 van de Jaarbeurs te Utrecht en gaat vooraf aan de jaarlijkse netwerkborrel van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Deze gaat om 17.00 uur van start.

Vrije toegang
De beurs is vrij toegankelijk voor vakgenoten die allemaal van harte zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreikingsceremonie van het Gouden Bestek. Direct daarna kunnen ze het glas heffen op de winnaar.

Opdrachtgevers
De volgende vier opdrachtgevers zijn genomineerd. Ze maken kans om Jeroen Marré, de eerste winnaar, destijds in dienst van RTL, te gaan opvolgen:
Dennis Cruyen/ TU Delft, Zadkine
Bauke Schaafsma/ Provincie Overijssel
Albert Zuurveld/ Koppert Cress
Inge Jeurink, ABN AMRO/ Amsta

Vakjury
De vakjury bestaat evenals de vorige keer uit de volgende zeven personen:
Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars).
Jaap de Graaf, oprichter Allesovercatering.nl.
Natalie Hofman, voorzitter FMN, bestuurslid Code Verantwoordelijk Marktgedrag.
Michiel van Noort, Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement.
Hans Rijnierse, voorzitter Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties).
Gerrit Vink, voorzitter Codekamer Contractcatering van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag/ commissaris bij Appèl.
Roy Wesenhagen, voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise.

Voorbeschouwing
Belangstellenden kunnen zich registreren op de site van de beurs. Zie ook de voorbeschouwing op het Gouden Bestek in de jongste uitgave van Facilitair Journaal.



Terug naar overzicht

Cookie-instellingen

Alles Over Catering maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren