Naar inhoud
Nieuws • 25.01.19

Zuurveld, Jeurink, Cruyen en Schaafsma

Inge Jeurink wint Gouden Bestek

Nieuws • 25.01.19
Inge Jeurink heeft het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gewonnen. Ze ontving de trofee op donderdag 24 januari op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Utrecht. Er waren vier genomineerden.

Jeurink is sinds juni vorig jaar Manager Gastvrijheid en Services bij zorgverlener Amsta in Amsterdam. Daarvoor maakte ze furore bij ABN AMRO als Projectleider CIRCL Horeca & Facilitaire Coalitie.

Circulair cateren
In zijn toespraak zette Ruud Baljé, die de prijzen uitreikte, de sterke kanten van de vier genomineerden uiteen. Over Inge Jeurink zei hij onder meer: ‘Ik denk dat haar vorige werkgever haar node zal missen bij de implementatie van circulair cateren in al haar facetten.’

Hij voegde toe dat Jeurink in de zorg veel tot stand kan brengen. ‘Op het gebied van innovatie van gastvrijheid zijn daar nog vele stappen te maken.’

Tweede winnaar
Inge Jeurink is na Jeroen Marré, destijds werkzaam bij RTL, de tweede persoon die het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering in ontvangst heeft genomen.

Inge Jeurink wint goud.

Naast Inge Jeurink waren de volgende personen genomineerd: Dennis Cruyen (TU Delft, Zadkine), Bauke Schaafsma (Provincie Overijssel) en Albert Zuurveld (Koppert Cress).

Vakjury
De vakjury bestaat uit de volgende zeven personen:

Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars).

Jaap de Graaf, oprichter Allesovercatering.nl.

Natalie Hofman, voorzitter FMN, bestuurslid Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

De genomineerden met in hun midden Ruud Baljé en Ton Rooijackers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Michiel van Noort, Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement.

Hans Rijnierse, voorzitter Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties).

Gerrit Vink, voorzitter Codekamer Contractcatering van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag/ commissaris bij Appèl.

Roy Wesenhagen, voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise.

De ceremonie
Hieronder vind je beelden van de ceremonie rondom de uitreiking van Het Gouden Bestek, de Facilitaire Netwerkborrel en de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Ton Rooijackers verrichtte de aftrap. Roy Wesenhagen maakte melding van een nieuw initiatief op het gebied van hospitality. Jaap de Graaf stelde vragen aan de genomineerden. Ruud Baljé maakte de winnaar bekend. (Foto's: Sjoukje Kilian).

Het-Gouden-Bestek-5.jpg
Roy Wesenhagen.
Het-Gouden-Bestek-8.jpg
Inge Jeurink over uitdagingen aangaan.

Het-Gouden-Bestek-7.jpg
Dennis Cruyen over zijn transfer naar Zadkine.

Het-Gouden-Bestek-6.jpg
Roy Wesenhagen licht zijn verhaal toe.

Het-Gouden-Bestek-4.jpg
Ton Rooijackers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Het-Gouden-Bestek-17.jpg
Bloemen voor de genomineerden.

Het-Gouden-Bestek-11.jpg
Albert Zuurveld over groenten die uitstekend smaken.

Het-Gouden-Bestek-10.jpg
Een ontspannen Bouke Schaafsma: 'Catering is heel belangrijk.'

Het-Gouden-Bestek-9.jpg
Toch een beetje onrust op het podium.

Het-Gouden-Bestek-12.jpg Ruud Baljé belicht namens de jury de vier genomineerden.

Het-Gouden-Bestek-16.jpg Het Gouden Bestek wacht op de winnaar.


Het-Gouden-Bestek-14.jpg Het hoge woord is eruit. Het feest kan beginnen.

Het-Gouden-Bestek-15.jpg
Nagenieten met de fans.

Het-Gouden-Bestek-18.jpg
De Facilitaire Netwerkborrel is begonnen.

Het-Gouden-Bestek-20.jpg
Netwerken doe je zo.

Het-Gouden-Bestek-21.jpg
De Pianoshow luistert de borrel op.

Het-Gouden-Bestek-19.jpg
Even uitblazen na weer een beursdag.

Het-Gouden-Bestek-25.jpg
Noviteiten op de beursvloer.

Het-Gouden-Bestek-24.jpg
Biertje erbij, maar toch een serieus gesprek.

Het-Gouden-Bestek-23.jpg
Sommige apparaten roepen vragen op.

Het-Gouden-Bestek-22.jpg
Fietenstallingen zijn op steeds meer plaatsen te vinden.

Het-Gouden-Bestek-27.jpg
Koffie en voeding zijn vertegenwoordigd.

Het-Gouden-Bestek-28.jpg
Keukenconcepten ontbreken niet.

Het-Gouden-Bestek-29.jpg
Voor de liefhebbers van nostalgie.



Terug naar overzicht

Cookie-instellingen

Alles Over Catering maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren