Naar inhoud
Nieuws • 17.12.18

Kerstdiner op landgoed De Zwaluwenberg

Ovatie voor koks Paresto

Nieuws • 17.12.18
Defensiekoks van Paresto werden beloond met een staande ovatie nadat ze een kerstdiner hadden bereid voor acht veteranen ter inspiratie van al die andere veteranen. Het Checkpoint Kerstdiner vond plaats op landgoed De Zwaluwenberg in Hilversum.

Het menu dat werd bereid, is weergegeven in het decembernummer van Checkpoint Tijdschrift voor Veteranen. Het is bedoeld om andere veteranen aan het werk te zetten in de keuken met als ultiem doel dat zij één of meer gerechten zelf gaan bereiden.

Culinaire vaardigheden
Met dit diner laten de koks van Paresto – zij verzorgen de catering van Defensie – zien dat ze beschikken over de nodige culinaire vaardigheden. Alle onderdelen van de krijgsmacht waren bij de bereiding vertegenwoordigd.

Veteranen
Het diner werd bereid door Edwin de Bruin, Johan Bosch, Jos Sunter, Koen de Buck en Martijn Knetsch. Acht veteranen waren ingeloot om het diner bij te wonen.

Menu
Het menu bestond uit de volgende zes gangen:

1) Salade van rucula met pastrami en gemarineerde geitenkaas

2) Zwolse mosterdsoep

3) Gemarineerde zalm met mierikswortel en kruidige salade

4) Limocello espuma

5) Gemarineerde eendenborst met lotuswortel, zoete aardappelcurry en schuim van atjar

6) Crème van sinaasappel, gekonfijte sinaasappel, sinaasappelsaus en slagroom met een sinaasappeltik




Terug naar overzicht

Cookie-instellingen

Alles Over Catering maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren