Naar inhoud
Nieuws • 02.02.18

Opgaande lijn sinds 2014

VOCC groeit door naar 22 leden

Nieuws • 02.02.18
De VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars) is uitgebreid met vijf leden. Het totale aantal leden is daarmee op 22 gekomen.

De VOCC werd in 2014 opgericht met als doel om de collectieve belangen van middelgrote cateraars te behartigen. Sindsdien sloten steeds meer contractcateraars zich aan. Zie ook een eerder gepubliceerd interview met voorzitter Ruud Baljé.

Van de vijf bedrijven die toetreden wordt de naam van één bedrijf nog niet prijsgegeven. ‘Dat zal binnenkort gebeuren als de inschrijving helemaal rond is’, aldus Ruud Baljé.

De volgende bedrijven traden toe tot de VOCC:

Zo-vital te Nieuwegein. Gespecialiseerd in onderwijscatering. Staat voor duurzaam, gezond met een aantrekkelijke presentatie.

Tip Top Catering
te Groenekan. Voorziet cateraars en bedrijven, opleidingsinstituten, ziekenhuizen en zorginstellingen van totale catering.

Rootz Kitchen te Utrecht. Houdt zich bezig met bedrijfscatering en verzorgt andere culinaire activiteiten.

Apetito. Bezorgt maaltijden aan huis. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten.

Keurmerk
Onlangs introduceerde de branchevereniging haar eigen VOCC-Keurmerk. De VOCC werkt in deze samen met Keurmerk Nederland.

Het keurmerk kan door leden worden verkregen door te voldoen aan de normen en waarden, behorende bij het lidmaatschap van de VOCC. Tijdens de Horecava zijn de eerste VOCC-keurmerkcertificaten uitgereikt aan PDX Services en Van Lier Bedrijfscatering.


Terug naar overzicht

Cookie-instellingen

Alles Over Catering maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren